Dispositivi & Accessori
Keftedes (gehaktballen)
Prep. 30min
Totale 2h 30min
8 porties
Ingredienti
-
uien in vier gesneden140 g
-
aardappelen in zes gesneden (ong. 1000 g ongeschild)700 g
-
eieren3
-
olijfolie2 el
-
azijn1 el
-
verse peterselie enkel de bladeren25 takjes
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gedroogde munt (opzionale)1 tl
-
paneermeel50 g
-
gehakt vlees (varken, kip of gemengd vlees)1000 g
-
bakolie
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
30 g
Calorie
1396 kJ /
334 kcal
Grassi
13 g
Carboidrati
21 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Traditionele recepten
47 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Butter Chicken
1h
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Nessuna valutazione
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
3h 50min
Pierogi met vlees
1h
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Zeevruchtensoep
30min
Parelgerst- en champignonsoep
Nessuna valutazione
Gestoomde aardappelkroon
50min
Bulgur en rode linzensoep
50min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
35min