Dispositivi & Accessori
Tarte Tatin
Prep. 30min
Totale 2h
8 porties
Ingredienti
Deeg
-
boter om in te vetten
-
bloem150 g
-
koud water50 g
-
zout1 snuifje
Karamel
-
zachte bruine basterdsuiker150 g
-
boter koud, in stukken70 g
-
water1030 g
-
citroensap1 theelepel
-
kookappels (bv. Golden, Reine des Reinettes, Braeburn of Boskoop)8 - 9
-
azijn1 eetlepel
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
11 mg
Proteine
3 g
Calorie
1522 kJ /
364 kcal
Grassi
18 g
Fibre
28 g
Grassi saturi
3 g
Carboidrati
48 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Nessuna valutazione
Salade van Rode Biet en Aardbei
Nessuna valutazione
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Nessuna valutazione
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Nessuna valutazione
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Nessuna valutazione
Geode cake
Nessuna valutazione
Spiesje van konijn, appel en pruim
1h
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Nessuna valutazione
Sunrise smoothie
10min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nessuna valutazione
IJs van Mango en Passievrucht
Nessuna valutazione
Pavlova-toren met gemengde bessen
5h 30min