Nut bolognese
TM6 TM5 TM31

Nut bolognese

4.9 (90 valutazioni )

Ingredienti

  • 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm) (optional)
  • 150 g hazelnuts or other nuts to taste (e.g. walnuts, almonds, mixed nuts)
  • 3 tbsp mixed herbs de Provence
  • 2 garlic cloves
  • 150 g leeks, cut in pieces (3 cm)
  • 50 g olive oil
  • 800 g tomatoes, canned
  • 1 tbsp tomato purée (concentrated)
  • 15 g fresh basil leaves, plus extra for garnishing
  • 2 pinches sugar
  • 2 pinches ground black pepper
  • 1 heaped tbsp vegetable broth powder
  • 100 g lukewarm water

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1887.2 kJ / 451.1 kcal
Proteine
11.4 g
Carboidrati
21.4 g
Grassi
38.8 g
Grassi saturi
5.2 g
Fibre
9.5 g
Sodio
385.5 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative