Dispositivi & Accessori
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
Prep. 10min
Totale 40min
6 portions
Ingredienti
-
water1750 g
-
plum tomatoes (6 tomatoes)360 g
-
aubergines (1-2 pieces)500 g
-
mozzarella (2 balls)250 g
-
smoked salmon (120-130 g)6 slices
-
plain yoghurt1
-
mustard1 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh basil leaves for decoration6
-
slivered almonds toasted, for decoration30 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
17.09 g
Calorie
1074 kJ /
257 kcal
Grassi
18.14 g
Fibre
2.52 g
Carboidrati
6.36 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Deliciously Light
10 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Onion Tarte Flambée (TM6)
1h
Steamed potato frittata
1h 15min
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Veal fillet with mirabelle plums
1h 50min
Almond briouats with honey and sesame seeds
2h
Gazpacho
1h 15min
Veal in tuna sauce
13h
Mustard and dill vinaigrette
5min
Potato and vegetable purée
45min
Broccoli burgers with radish salsa
1h
Salmon tartare
10min
Vegetable tortilla with chorizo
50min