Dispositivi & Accessori
Millefeuille met chocolade en karamel
Prep. 40min
Totale 3h 30min
6 porties
Ingredienti
Karamel met noten
-
hazelnoten30 g
-
walnoten30 g
-
ongezouten, gepelde pistachenoten30 g
-
gepelde amandelen gesnoeid30 g
-
bruine suiker300 g
-
water1030 g
-
citroensap1 tl
-
azijn50 g
Vulling
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken400 g
-
room, 35% vet400 g
-
boter in stukken60 g
Bladerdeeg
-
boter (400 g in schijfjes en 80 g in stukken)480 g
-
bloem en iets meer om te bewerken500 g
-
koud water200 g
-
citroensap1 el
-
suiker10 g
-
zout1 tl
Difficoltà
elevata
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
285 mg
Proteine
16.7 g
Calorie
6523 kJ /
1558.5 kcal
Grassi
108 g
Fibre
8.7 g
Grassi saturi
61.3 g
Carboidrati
128.7 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Dagelijks en creatief
9 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Glutenvrije kerstfruitcake
Nessuna valutazione
Vloeibare karamel
25min
Basis karamel
25min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Nessuna valutazione
Amandelverslaving
1h
Soja yoghurt
12h 15min
Nougatine
1h 30min
Honingraat
1h 30min
Snelle chocolade amandel fudge
Nessuna valutazione
IJssandwich
Nessuna valutazione
Popcorn-ijs
Nessuna valutazione
Gezouten-Karamelijs
14h