Dispositivi & Accessori
Snelle Thaise kipcurry
Prep. 20min
Totale 40min
4 porties
Ingredienti
-
teentje knoflook1
-
uien50 - 100 g
-
zout½ - 1 tl
-
olie30 g
-
Thaise rode currypasta50 - 100 g
-
kokosmelk200 g
-
water200 g
-
bloemige aardappelen geschild, in hapklare stukken gesneden400 g
-
wortelen in hapklare stukken gesneden100 g
-
kipfilets ontveld , in stukjes (3 cm) gesneden600 g
-
doperwt, bevroren150 g
-
verse koriander alleen de blaadjes, om te garneren2 - 3 takjes
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
42 g
Calorie
1914 kJ /
459 kcal
Grassi
20 g
Fibre
6.2 g
Carboidrati
27 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Het basiskookboek
174 ricette
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Kip garam masala
50min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1h 30min
All-in-one kip cacciatore
2h 45min
Lamscurry
1h
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Chilli con carne
35min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Arabische kip met couscous
45min
Viscurry
35min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Kipfilets pizzaiola
55min