Dispositivi & Accessori
Viscurry
Prep. 15min
Totale 35min
4 porties
Ingredienti
-
ui gehalveerd1
-
wortelen in stukken400 g
-
olie20 g
-
prei in ringen (1 cm)100 g
-
currypoeder mild3 tl
-
water100 g
-
kokosmelk400 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
witte visfilet, zonder vel in stukken (2-3 cm) (koolvis of kabeljauw)500 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
25 g
Calorie
1490 kJ /
359 kcal
Grassi
23 g
Fibre
4.1 g
Carboidrati
11 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Cookidoo® Aan tafel 2021
10 ricette
Benelux
Benelux
Snel op tafel
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Mediterrane visschotel
1h 30min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Griekse varkensstoofpot
45min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Kipfilets pizzaiola
55min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Waterzooi van Kip
1h