Dispositivi & Accessori
Tomatenketchup
Prep. 15min
Totale 1h 15min
1200 g
Ingredienti
-
1000 g tomaten uit blikrijpe tomaten in kwarten gesneden1000 g
-
rode paprika in stukken gesneden180 g
-
rode uien130 g
-
teentjes knoflook2
-
rode wijnazijn100 g
-
laurierblad, vers1
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
gemalen cayennepeper¼ - ½ tl
-
paprikapoeder1 tl
-
zout1 tl
-
honing100 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
1 g
Calorie
218 kJ /
52 kcal
Grassi
0 g
Fibre
1.9 g
Carboidrati
10 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Het basiskookboek
174 ricette
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Traditionele vruchtenjam
55min
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Nessuna valutazione
Kippenbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Bessenmix-yoghurt
12h 15min
Vijgenmosterd
25min
Abrikozen ketchup
Nessuna valutazione
Toffees
2h
Natuur yoghurt in de Varoma
12h
Champignontaart
Nessuna valutazione
Curryketchup
30min
Yoghurt met rode vruchten
12h 20min