Dispositivi & Accessori
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
Prep. 10min
Totale 1h 30min
8 sneetjes
Ingredienti
-
rabarber in stukken (2 cm)400 g
-
suiker200 g
-
amandelen120 g
-
sinaasappel alleen de schil en 50 g sap1
-
eieren (63-73 g)2
-
bakpoeder½ tl
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten150 g
-
zelfrijzende bloem100 g
-
amandelschilfers25 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 sneetje
Proteine
7.3 g
Calorie
1795 kJ /
429 kcal
Grassi
27.3 g
Carboidrati
38.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Rabarber
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Appelcake
1h
Blauwe bessen Jam
Nessuna valutazione
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Paastuin
Nessuna valutazione
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Soezendeeg
2h
Vegan kruimeldeeg
45min
Karamel parfait
Nessuna valutazione
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10min
Banketbakkersroom
15min