Dispositivi & Accessori
Glutenvrije frambozen rolgebak
Prep. 30min
Totale 25h 40min
10 porties
Ingredienti
Royal Icing sneeuwvlokken
-
eiwit van groot ei (zie tip)1
-
poedersuiker200 g
-
vers geperst citroensap¼ tl
-
kokos, gedroogd, geraspt om te bestrooien10 g
Biscuitgebak
-
eieren (63-73 g)4
-
basterdsuiker110 g
-
glutenvrij witte bloem120 g
-
basterdsuiker om te bestrooien20 - 30 g
Mascarponeroom
-
slagroom (ong. 48% vet)500 g
-
mascarpone100 g
-
poedersuiker20 g
Opbouw en afwerking
-
aardbeienconfituurframbozenconfituur200 g
-
frambozen150 g
-
kokos, gedroogd, geraspt20 g
-
chocoladeschilfers wit100 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
88 mg
Proteine
6 g
Calorie
2501 kJ /
600 kcal
Grassi
39 g
Fibre
2.5 g
Grassi saturi
24 g
Carboidrati
55 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Feesttafel
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Appelcake
1h
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Lactosevrije Luikse Wafels
1h 30min
De wafels van de foor
3h
Melkbrood
2h 20min
Pannenkoeken
1h 15min
Zoet kruimeldeeg
1h 50min
Rode bieten smoothie bowl
10min
Turkse flatbreads
2h 10min
Chocoladetaart met sinaasappel
2h 40min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30min
Boterkoekjes
50min