Dispositivi & Accessori
Orange Curd Tart
Prep. 15min
Totale 1h 20min
8 portions
Ingredienti
Dough
-
orange1
-
all-purpose flour4 oz
-
sugar½ oz
-
salt1 pinch
-
unsalted butter cut into pieces4 oz
-
ice cold water1 oz
Orange Curd
-
large eggs3
-
freshly squeezed orange juice5 oz
-
sugar5 oz
-
unsalted butter cut into pieces4 oz
-
cornstarch1 ½ tsp
-
salt1 pinch
-
candied orange slices to garnish
-
fresh mint leaves (opzionale) to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 8 portions
Sodio
615.7 mg
Proteine
41.9 g
Calorie
12854.6 kJ /
3072.3 kcal
Grassi
205 g
Fibre
6.7 g
Grassi saturi
123.1 g
Carboidrati
277 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Citrus Crush
12 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Soft Date Cake with Walnuts
1h 10min
Strawberry Crumble
40min
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20min
Whole Orange Bundt Cake
1h 25min
Blueberry Coffee Cake
1h
Quince Tart
1h 10min
Banana Cream Pie with Wafer Crust
1h 35min
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Strawberry Custard Tart
2h
Banana Nut Bundt Cake
1h 30min
Thick and Creamy Custard
15min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3h 20min