Dispositivi & Accessori
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Prep. 10min
Totale 40min
6 porties
Ingredienti
Schillen
-
rode bieten gehalveerd (± 5 cm)800 g
-
water600 g
Bieten koken
-
water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)995 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
628.5 mg
Proteine
2.5 g
Calorie
268 kJ /
63.8 kcal
Grassi
0.1 g
Fibre
4.7 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
11.2 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
TM Basis
8 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Cider-Kipstoofpot
Nessuna valutazione
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Nessuna valutazione
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Nessuna valutazione
Chocolade-Fudgecake
Nessuna valutazione
Paëlla
50min
Fatayer met kaas en munt
2h
Duitse brunch
1h 15min
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Nessuna valutazione
Cottage pie
1h 10min
Glühwein
15min
Griekse varkensstoofpot
45min
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Nessuna valutazione