Dispositivi & Accessori
Gotowanie na parze kalarepy (550-1200 g)
Prep. 15min
Totale 45min
550 g
Ingredienti
-
500 g wody
-
550 - 1200 g kalarepy obranej, pokrojonej na 3 cm kawałki
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 100 g
Sodio
21.7 mg
Proteine
1.7 g
Calorie
113 kJ /
27 kcal
Grassi
0.1 g
Fibre
3.6 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
6.2 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
GOTOWANIE NA PARZE III
20 ricette
Polonia
Polonia
Potrebbe anche interessarti...
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze połówek gruszek (500-800g)
30min
Gotowanie na parze jabłek (500-1000 g)
25min
Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)
20min
Gotowanie na parze cukinii (550-800 g)
30min
Gotowanie na parze korzenia selera (500-800 g)
30min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40min
Gotowanie na parze papryk (350-800 g)
25min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30min