Dispositivi & Accessori
Basis kippenbouillon
Prep. 5min
Totale 35min
1 portie
Ingredienti
-
ontvelde kippenborst250 g
-
kipfilet met huid en zonder been250 g
-
prei in stukken250 g
-
verse peterselie2 takjes
-
selder in helften2 stengels
-
wortelen in helften2
-
ui in stukken100 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen peper1 tl
-
water1750 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
3402 mg
Proteine
65 g
Calorie
2268 kJ /
540 kcal
Grassi
5 g
Fibre
11 g
Grassi saturi
1 g
Carboidrati
65 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Chanoeka
11 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Veelzijdige gladde soep
45min
Eiersalade met curry
1h 30min
Veelzijdige gladde soep
45min
Kreplach
55min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2h
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Soep met zeeduivel en garnalen
1h
Romige courgettensoep
35min
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30min
Basisbouillon
Nessuna valutazione
Veelzijdige stevige soep
50min
Portugees brood (Pão de água)
3h 30min