Dispositivi & Accessori
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
Prep. 10min
Totale 1h 10min
6 porties
Ingredienti
-
water500 g
-
aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)1000 g
-
olie4 el
-
zout naar eigen smaak
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
teentjes knoflook licht geplet5 - 6
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
67 mg
Proteine
4 g
Calorie
919 kJ /
219 kcal
Grassi
9 g
Grassi saturi
1 g
Carboidrati
30 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Feesttafel
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Nessuna valutazione
Aardappelgratin
1h 10min
Vegan kaas dip
40min
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Glazuur
5min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Gestoomde rijst
25min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Nessuna valutazione
Koken van basmatirijst
35min
Tequila 'Refresher'
5min
Hot dogs
35min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min