![Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard) Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/42c64edb6c6a5da899319214e246f1aa/Derivates/464a03cd7ba12a1d7c13bea7f447664b8b64d9a7.jpg)
Versioni compatibili
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Banana ice cream
- 2 ripe bananas (approx. 280 g), skin on, cut into discs
- 100 g dark chocolate, broken into pieces
- 1 tsp cocoa powder
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp xanthan gum
- ½ tsp sea salt
Corn husk stock
- 1 sweet corn cob, kernels removed, reserve husks and cobs, cut into pieces (see Tips)
- 500 g water
Bread praline
- 30 g sourdough bread
- 2 tsp unsalted butter
Corn spun toffee
- 250 g caster sugar
- 20 g glucose syrup
- 50 g vinegar
- 1000 g water
Assembly
- sea salt flakes, to sprinkle
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2190.1 kJ / 523.5 kcal
- Proteine
- 4.4 g
- Carboidrati
- 100.7 g
- Grassi
- 13.4 g
- Grassi saturi
- 7.6 g
- Fibre
- 5.4 g
- Sodio
- 311.4 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Warm Aussie potato salad (peeler)
50 min
Brazilian Cheese Puffs
20 Min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5min
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
10 min
Caramel peach brioche
2 Std. 15 Min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 godz. 30 min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5min
Magic bean chocolate cake
1h 40min
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55 Min
CADA (Fresh muesli)
10 min