Dispositivi & Accessori
Burnt orange marmalade
Prep. 20min
Totale 14h 20min
1500 g
Ingredienti
Burnt caramel
-
navel oranges washed and scrubbed1000 g
-
lemon1
-
water530 g
-
white sugar650 g
-
lemon juice1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1500 g
Sodio
118.9 mg
Proteine
9.7 g
Calorie
12566.4 kJ /
3003.4 kcal
Grassi
2.2 g
Fibre
21.6 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
773.7 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Melting moments with strawberry cream
45min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 50min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
No-roll cheesy broccoli quiche
1h 25min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48h 20min
Lemon curd
20min
Portuguese bread
3h 30min
Spice cake with caramel pecan glaze
45min
Melting moments with lemon cream
45min
Fruity dream
10min
Melting moments with passionfruit cream
45min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min