Dispositivi & Accessori
Maïsbrood en cheddar muffins
Prep. 15min
Totale 45min
12 stuks
Ingredienti
-
zongedroogde tomaten in stukjes20 g
-
Cheddar kaas in stukken100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken120 g
-
zonnebloemolie30 g
-
honing20 g
-
suiker20 g
-
ei1
-
melk220 g
-
glutenvrij witte bloem120 g
-
maïszetmeel120 g
-
bicarbonaat van sodium½ tl
-
bakpoeder1 tl
-
zout½ tl
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 stuk
Sodio
254 mg
Proteine
5.3 g
Calorie
959.8 kJ /
229.4 kcal
Grassi
15.2 g
Fibre
1.8 g
Grassi saturi
7.7 g
Carboidrati
19.9 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Glutenvrij bakken
12 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Alpenmacaroni
45min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Nessuna valutazione
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Nessuna valutazione
Temaki Sushi
Nessuna valutazione
Baklava kaastaart
Nessuna valutazione
Gevulde vis
1h 50min
Gorgonzola spread
Nessuna valutazione
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Nessuna valutazione
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Nessuna valutazione
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Nessuna valutazione
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Nessuna valutazione
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25h