Dispositivi & Accessori
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Prep. 20min
Totale 1h
12 pieces
Ingredienti
Eggs
-
water to fill to 1 l mark
-
medium egg cold6
Easter Nests
-
unsalted butter for greasing
-
plain flour plus extra for flouring250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
fine sea salt½ tsp
Egg Salad
-
fresh parsley leaves2 sprigs
-
shallot20 g
-
sour cream30 g
-
Dijon mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
white wine vinegar10 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (opzionale) for garnishing
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
348.5 mg
Proteine
5.9 g
Calorie
636.6 kJ /
152.2 kcal
Grassi
6.6 g
Fibre
0.7 g
Grassi saturi
1.7 g
Carboidrati
16.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5min
Sushi Waffles
1h 30min
Browned Pork Rice
1h
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30min
Irish Coffee
10min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Christmas Hot Chocolate
15min
Tropical Mimosa
5min
Broccoli and Apple Salad
5min
Traditional Irish Stew
4h 30min
Caprese Omelette
30min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45min