Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 200 g plum tomatoes, firm, that fit whole in feeder (approx. 1 tomato)
-
150
g iceberg lettuce, thickest part of
the core removed, cut in 3-4 wedges that fit
in feeder - 70 g onion, halved
- 130 g leek
- 180 g mixed peppers, cut in 4 wedges, seeds and membranes removed
- 80 g fresh button mushrooms, whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)
- 100 g carrot, peeled, ends removed
- 150 g Emmental cheese, cut in pieces that fit in feeder
- ½ bunch fresh parsley, cut in pieces
- 150 g crème fraîche
- 40 g olive oil
- 50 g fresh baby spinach
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 - 3 pinches ground cayenne pepper
- 6 pieces flour tortillas (approx. Ø 25 cm)
- Valori nutritivi
- per 1 piece
- Calorie
- 1654.1 kJ / 395.3 kcal
- Proteine
- 13.4 g
- Carboidrati
- 36.7 g
- Grassi
- 22.6 g
- Grassi saturi
- 8.9 g
- Fibre
- 4 g
- Sodio
- 812 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Rainbow Veggie Pizza
1h 40min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 Std. 45 Min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 Min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 min
Pineapple and Coconut Ice Cream Sundae
11sa
Vegetable and Seaweed Tartare
45 min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 Std. 25 Min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 Std. 45 Min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
50 Min
Spätzle with Mushroom Cream
30 min