Dispositivi & Accessori
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
Prep. 15min
Totale 30min
4 portions
Ingredienti
Broccoli Pesto
-
garlic clove1
-
broccoli florets60 g
-
blanched almonds30 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)30 g
-
grapeseed oil80 g
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter200 g
-
carrots peeled, slender type, approx. 5 cm in diameter200 g
-
water500 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
130.9 mg
Proteine
6 g
Calorie
1152 kJ /
274.3 kcal
Grassi
25.4 g
Fibre
5 g
Grassi saturi
3.8 g
Carboidrati
4.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Let's Spiralize
25 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Candied Strawberries
Brak ocen
Seafood Congee
50 min
Creamy Feta Dip
5 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Roasted fennel dip
35 min
Skinny Lemon Ginger Sour
15 min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Grated Carrot Salad
10 min
Olive Spread
5 min
New potato and asparagus salad with dill pesto
40 min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 min