Dispositivi & Accessori
Fondant au chocolate
Prep. 10min
Totale 50min
8 portions
Ingredienti
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra melted, to grease150 g
-
dark chocolate broken into pieces360 g
-
brown sugar150 g
-
sea salt2 pinches
-
eggs6
-
egg yolks2
-
plain flour80 g
-
cocoa powder to dust
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
109.9 mg
Proteine
10.8 g
Calorie
2448.9 kJ /
585.3 kcal
Grassi
39.6 g
Fibre
5.2 g
Grassi saturi
22.4 g
Carboidrati
47.1 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Pizza in Bianco
1h 20min
Red velvet cake
2h 20min
"Marry me" chicken pasta
35min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Sushi Rice
1h 5min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Dubai pistachio macarons
2h
Freeform bread with filling
1h 35min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min
Quick pulled pork in beer sauce
35min
Chewy chocolate brownies
35min