Dispositivi & Accessori
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Prep. 35min
Totale 1h 50min
8 portie
Ingredienti
-
Emmental in stukken100 g
-
peterselie, vers1 bos
-
water500 g
-
savooiekool ongeveer 500-600 g1
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd80 g
-
koolzaadolie15 g
-
rode paprika in reepjes snijden200 g
-
gele paprika in reepjes snijden200 g
-
rundergehakt600 g
-
eieren2
-
crème fraîche100 g
-
passata200 g
-
vleesbouillon (1 bouillonblokje en 250 g water)250 g
-
paneermeel50 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
23.9 g
Calorie
1568.2 kJ /
376.8 kcal
Grassi
23.2 g
Fibre
8 g
Carboidrati
14.9 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2h 10min
Knapperig brood
Nessuna valutazione
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Nessuna valutazione
Chicago deep dish-pizza
Nessuna valutazione
Prime Board
Nessuna valutazione
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1h
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nessuna valutazione
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Nessuna valutazione
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Aardappelpuree en merguez
Nessuna valutazione
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Nessuna valutazione
Lams- en Quinoastoofpot
Nessuna valutazione