Watermelon and Salmon Ceviche Stack
TM6 TM5

Watermelon and Salmon Ceviche Stack

4.3 (6 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 fresh jalapeño chili, stem and seeds removed
  • 1 oz red onion, cut into pieces
  • 4 sprigs cilantro, leaves only
  • ⅛ tsp ground cumin
  • ⅛ tsp paprika
  • ⅛ tsp salt
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 9 oz fresh salmon fillets, skinless, cut into pieces (¼ in.)
  • 1 oz lime juice
  • 2 tsp avocado oil
  • 28 - 30 oz watermelon (approx. ¼ watermelon)
  • ½ avocado, flesh only, cubed (¼ in.)
  • Tabasco sauce, to taste (opzionale)

Valori nutritivi
per 1 piece
Calorie
209 kJ / 49 kcal
Proteine
3.2 g
Carboidrati
2.8 g
Grassi
2.8 g
Fibre
0.5 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r109208