Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 garlic clove
- 1 piece fresh ginger (approx. 1 in. x ¾ in.), peeled and sliced
- 2 oz carrot, cut into pieces (2 in.)
- 2 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 16 - 18 oz chicken breast, boneless and skinless, cubed (approx. 1 in.)
- 1 oz green asparagus tips (approx. ½ bunch) (opzionale)
- 2 oz red pepper, diced
- ½ stalk fresh lemongrass (approx. ½ in. x 3 in.), thinly sliced
- 2 fresh kaffir lime leaves
-
2
oz frozen sweet corn
o 2 oz fresh corn kernels - 2 tbsp fish sauce
- 2 tbsp tamari sauce
- 1 tbsp sesame oil
-
2
oz water
o 2 oz chicken stock - 1 serrano chili, to taste, finely sliced into rounds (opzionale)
- 3 oz green onions, cut on the bias (approx. ¼ in.)
- 2 oz canned water chestnuts, drained and diced
- 1 oz cilantro, leaves and tender stems, finely chopped (approx. ½ bunch)
- 20 mint leaves, torn into small pieces
- ½ oz lime juice (approx. ½ lime)
- 27 oz iceberg lettuce, cored, wash and separate leaves, to serve
-
2
tbsp white sesame seeds, toasted
o 2 tbsp pine nuts, roasted, toasted
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1534.9 kJ / 366.9 kcal
- Proteine
- 31.6 g
- Carboidrati
- 22.3 g
- Grassi
- 18.8 g
- Grassi saturi
- 4.2 g
- Fibre
- 8.2 g
- Sodio
- 1337.4 mg
Nelle collection
Ricette alternative
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