Gluten-Free Herbed Pizza Crust
TM6 TM5

Gluten-Free Herbed Pizza Crust

3.9 (7 valutazioni )

Ingredienti

Gluten-Free Dough

  • 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to grease and brush
  • 6 oz brown rice flour
  • 3 oz cassava flour
  • 2 tbsp potato starch
  • 1 tbsp honey
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp dried parsley
  • ½ tsp dried oregano
  • 1 tsp dried basil
  • 1 package rapid rise yeast
  • 1 large egg
  • 6 oz water

Assembly

  • 3 tbsp pesto sauce
  • fresh mozzarella (approx. 8 oz), sliced, to taste
  • olive oil, to brush
  • 1 plum tomato, sliced
  • fresh basil leaves, to garnish

Valori nutritivi
per 1 slice
Calorie
761 kJ / 182 kcal
Proteine
7 g
Carboidrati
21 g
Grassi
8 g
Fibre
2 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r303572