Vegan "Crab" Cakes
TM6 TM5

Vegan "Crab" Cakes

3.8 (13 valutazioni )

Ingredienti

"Crab" Cakes

  • 1 can chickpeas (15 oz can), liquid reserved
  • 1 nori sheet, crumbled, in pieces
  • 1 tbsp dried parsley
  • 2 tsp dried dill
  • 2 tsp Old Bay Seasoning®
  • ½ tsp salt
  • 2 tsp Dijon mustard
  • 2 tsp vegan mayonnaise
  • 1 tsp lemon juice
  • 3 green onions, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 can hearts of palm (14 oz), drained
  • 1 ½ oz panko bread crumbs

Sriracha Vegan Mayonnaise

  • 3 oz vegan mayonnaise
  • 1 tbsp sriracha
  • vegetable oil, to fry
  • ground paprika, to sprinkle (opzionale)
  • fresh dill, to garnish
  • 1 lemon, cut in wedges

Valori nutritivi
per 1 piece
Calorie
469 kJ / 112 kcal
Proteine
4 g
Carboidrati
12 g
Grassi
6 g
Grassi saturi
0 g
Fibre
4 g
Sodio
547 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r470584