Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
TM6 TM5

Garlic Chicken Sauté with Bok Choy

4.3 (26 valutazioni )

Ingredienti

Glaze

  • 2 tbsp corn starch
  • 1 tbsp dark brown sugar
  • 1 tbsp fermented black bean paste
    o 1 tbsp black bean garlic sauce
  • 4 oz chicken stock
  • 1 ½ - 2 oz soy sauce, to taste
  • 1 oz black vinegar
  • ½ oz oyster sauce
  • ½ oz sesame oil

Sauté

  • 15 garlic cloves
  • 4 green onions, cut into pieces
  • ½ oz sesame oil
  • 32 oz boneless, skinless chicken thighs, sliced (1 in. x 2 in.)
  • 10 oz baby bok choy, halved
  • 1 fresh Fresno chili, red, sliced, to serve

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1335 kJ / 319 kcal
Proteine
32 g
Carboidrati
10 g
Grassi
16 g
Grassi saturi
4 g
Fibre
1 g
Sodio
1170 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r475836