Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
TM6 TM5

Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce

4.9 (21 valutazioni )

Ingredienti

  • 65 - 80 oz beef tenderloin (4-5 lb)
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 2 tbsp vegetable oil
  • 6 tbsp Dijon mustard
  • 4 oz Parmesan cheese
  • 3 ½ oz white wine
  • 5 sprigs thyme, fresh
  • 10 oz heavy whipping cream
  • 2 oz unsalted butter
  • 2 oz horseradish sauce, jarred
  • fresh rosemary, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2377 kJ / 568 kcal
Proteine
54 g
Carboidrati
4 g
Grassi
36 g
Grassi saturi
17 g
Fibre
1 g
Sodio
668 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r554325