Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter
TM6 TM5

Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter

5.0 (2 valutazioni )

Ingredienti

  • 4 oz prosciutto, sliced

Wild Mushroom Brandy Butter

  • 1 oz dried wild mushrooms
  • 1 garlic clove
  • 8 oz unsalted butter, diced, divided
  • 1 oz brandy
  • ½ - 1 tsp salt, to taste
  • ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste

Crawfish Toast with English Pea Ricotta

  • 15 oz water
  • 10 oz English peas, fresh, shelled
  • 12 oz ricotta cheese
  • 1 tsp salt
  • ⅛ tsp white pepper
  • 2 oz unsalted butter
  • 2 tbsp Creole seasoning (see Tip)
  • 16 oz crawfish meat, raw, peeled
  • 10 slices ciabatta bread

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1699 kJ / 406 kcal
Proteine
16 g
Carboidrati
19 g
Grassi
29 g
Grassi saturi
18 g
Fibre
3 g
Sodio
824 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r597773