Japanese Cheesecake (Anna)
TM6 TM5

Japanese Cheesecake (Anna)

3.9 (7 valutazioni )

Ingredienti

  • ½ oz unsalted butter, to grease
  • 8 large eggs, room temperature
  • boiling water, for bain-marie
  • 12 oz cream cheese, room temperature, in pieces
  • 4 oz unsalted butter, room temperature, in pieces
  • 4 oz whole milk
  • ¼ tsp salt
  • 2 ¼ tsp lemon juice
  • 4 oz cake flour
  • 1 oz corn starch
  • 8 oz sugar
  • ½ tsp cream of tartar
  • fresh berries, mixed, to garnish

Valori nutritivi
per 1 slice
Calorie
1439 kJ / 344 kcal
Proteine
7 g
Carboidrati
30 g
Grassi
22 g
Grassi saturi
12 g
Fibre
0 g
Sodio
205 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r650425