White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
TM6 TM5

White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts

3.8 (19 valutazioni )

Ingredienti

Brussels Sprouts

  • 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
  • 2 tbsp extra virgin olive oil
  • 1 tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste

Risotto

  • 8 oz quinoa
  • 5 oz leeks, sliced in half moons (¼ in.)
  • 3 oz celery, sliced on the bias (¼ in.)
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • ½ tsp dried sage
  • ¼ tsp garlic powder
  • 2 oz dry white wine
  • 1 can white beans (15 oz can), drained and rinsed
  • 18 oz vegetable stock
  • 1 oz unsalted butter
  • 1 tsp salt, to taste
  • pomegranate arils/seeds, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2142 kJ / 512 kcal
Proteine
17 g
Carboidrati
69 g
Grassi
20 g
Grassi saturi
6 g
Fibre
12 g
Sodio
1464 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r675239