Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Turkey Brine - 2 Days Before Roasting
- 1 whole turkey (15-18 lb), thawed if frozen
- 40 oz water, plus extra to cover turkey (based on size of bird)
- 12 oz kosher salt (no iodine)
-
10
oz jaggery sugar
o 10 oz light brown sugar -
4
oz honey
o 4 oz agave syrup - 4 oz maple syrup
- 3 oz allspice berries
- 2 oz whole yellow mustard seeds
- 2 oz whole black peppercorns (not ground)
- 16 whole cloves
- 8 whole star anise
-
8
fresh bay leaves
o 8 dried bay leaves - 15 green cardamom pods
- 10 oz onions, quartered
- 6 in. fresh ginger, peeled, cut into pieces (1 in.)
- 3 cinnamon sticks (3-4 in. ea.)
- 2 oranges, sliced in rounds
Roast Turkey
- 12 oz unsalted butter, room temperature, divided
- 28 oz white wine
- 1 tsp salt, divided
- 1 tsp ground black pepper, divided
- 6 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 10 oz yellow onions, cut into eighths
- 10 oz celery, cut into pieces (1 in.)
Gravy
- 4 oz all-purpose flour
- salt, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
- fresh sage leaves, to garnish
- 6 - 8 sprigs fresh thyme, to garnish
- pomegranates, halved, to garnish
- persimmons, to garnish
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3356 kJ / 802 kcal
- Proteine
- 86 g
- Carboidrati
- 22 g
- Grassi
- 39 g
- Grassi saturi
- 21 g
- Fibre
- 3 g
- Sodio
- 563 mg
Ricette alternative
/search/it-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r686031