Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
TM6

Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)

5.0 (2 valutazioni )

Ingredienti

Multi-Color Cauliflower

  • 10 oz red onions, quartered
  • 2 oz extra virgin olive oil, divided
  • 2 heads cauliflower, mixed (purple, Romanesco, orange, white), stalks, stems, leaves removed
  • ½ tsp salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper, to taste
  • 30 oz water

Béchamel Sauce

  • 6 oz Gruyère cheese, aged, in pieces
  • 1 oz unsalted butter
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz all-purpose flour
  • 24 oz whole milk
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp white pepper
  • fresh thyme, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1393 kJ / 333 kcal
Proteine
12 g
Carboidrati
20 g
Grassi
24 g
Grassi saturi
9 g
Fibre
4 g
Sodio
680 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r686039