Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies
TM6

Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies

4.0 (5 valutazioni )

Ingredienti

Valrhona Raspberry Inspiration Ganache

  • 10 oz Valrhona chocolate Raspberry Inspiration (see Tip)
    o 10 oz ruby chocolate, callets or pieces, i.e. Callebaut couverture
  • 3 ½ oz heavy whipping cream
  • 2 oz fresh raspberries
  • ½ oz glucose (see Tip)

Chocolate Pastry Dough

  • 12 oz all-purpose flour, plus extra to dust
  • 5 oz confectioners sugar
  • 2 oz almond flour
  • 1 oz Dutch-processed cocoa powder
  • ⅛ tsp salt
  • 6 oz unsalted butter, diced, chilled
  • 1 large egg
  • 1 egg yolk, from a large egg
  • 1 tsp ice water

Assembly

  • colored sprinkles (opzionale)

Valori nutritivi
per 1 piece
Calorie
1975 kJ / 472 kcal
Proteine
9 g
Carboidrati
55 g
Grassi
26 g
Grassi saturi
14 g
Fibre
5 g
Sodio
89 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r698278