Pineapple Teriyaki Salmon
TM6 TM5

Pineapple Teriyaki Salmon

4.1 (45 valutazioni )

Ingredienti

  • 10 oz fresh pineapple, cut into chunks
  • ½ oz fresh ginger, peeled, cut into pieces
  • 1 ½ oz dark brown sugar
  • 2 oz water
  • 1 ½ oz soy sauce
  • 1 oz rice wine vinegar
  • 12 oz broccoli florets
    o 12 oz sugar snap peas
  • 18 - 24 oz salmon fillets, 4 fillets (4.5-6 oz ea.)
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • sesame seeds, to garnish (opzionale)
  • 1 green onion, thinly sliced, to garnish (opzionale)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1567.9 kJ / 374.8 kcal
Proteine
29.9 g
Carboidrati
25.3 g
Grassi
17.6 g
Grassi saturi
4.1 g
Fibre
1.2 g
Sodio
687.1 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r749067