Banana Nut Bundt Cake
TM6

Banana Nut Bundt Cake

4.7 (68 valutazioni )

Ingredienti

  • 4 oz unsalted butter, diced, plus extra to grease
  • 7 oz dark brown sugar
  • 7 oz ripe bananas, in pieces
  • 2 oz buttermilk
  • 1 tsp vanilla extract
  • 2 large eggs
  • 7 oz all-purpose flour
  • 1 tsp baking soda
  • ½ tsp salt
  • 3 oz chopped pecans

Caramel Sauce

  • 9 oz sugar
  • 7 oz heavy whipping cream, divided
  • 36 oz water, divided
  • 1 ½ oz unsalted butter, divided, 1 oz cold, in 1 cube (1 in.) and 0.5 oz room temperature
  • 1 tsp lemon juice
  • 1 tbsp vinegar
  • chopped pecans, to garnish

Valori nutritivi
per 1 slice
Calorie
2753 kJ / 658 kcal
Proteine
6.9 g
Carboidrati
83.6 g
Grassi
34.6 g
Grassi saturi
17 g
Fibre
2.3 g
Sodio
365 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r757783