Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
TM6

Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto

4.4 (5 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 oz oil, high temperature (avocado, safflower, grapeseed)
  • 16 - 17 ½ oz parsnips, sliced (½ in.)
  • 2 garlic cloves
  • 3 oz yellow onions, cut into pieces
  • ½ oz unsalted butter
  • 19 oz chicken stock
  • 3 ½ oz canned cannellini beans, rinsed, drained
  • ½ - 1 oz pure maple syrup, plus extra to garnish (optional)
  • 3 ½ oz half and half, plus extra to garnish, to taste
  • mixed fresh herbs, to garnish
  • 4 slices prosciutto, oven dried, in pieces (see Tip) (opzionale)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1352.1 kJ / 323.2 kcal
Proteine
7 g
Carboidrati
38.9 g
Grassi
16.5 g
Grassi saturi
6.3 g
Fibre
7.4 g
Sodio
282.5 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r790886