Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
TM6 TM5

Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli

4.5 (79 valutazioni )

Ingredienti

Marinade and Teriyaki Glaze

  • 1 oz fresh ginger, peeled and sliced
  • 3 ½ oz shoyu sauce (Japanese soy sauce)
  • 2 oz mirin
  • 3 ½ oz maple syrup
  • 4 fresh salmon fillets (approx. 4-6 oz ea.)

Salmon with Broccoli and Rice

  • 8 ½ oz rice, white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
  • 35 oz water
  • 12 oz broccoli florets, cut into pieces (1½ in.)
    o 12 oz sugar snap peas, cut into pieces (1½ in.)
  • black sesame seeds, toasted, to garnish (opzionale)
  • 1 scallion, thinly sliced, to garnish (opzionale)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2783 kJ / 665.2 kcal
Proteine
39.5 g
Carboidrati
74.1 g
Grassi
21.1 g
Grassi saturi
4.9 g
Fibre
0.4 g
Sodio
1499.6 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r790887