Thermomix® Copri Lame necessario

Per preparare questa ricetta è necessario il Thermomix® Copri Lame. Ulteriori informazioni

Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
TM6

Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon

4.7 (6 valutazioni )

Ingredienti

Maple Hollandaise Sauce

  • ½ - 1 oz maple sugar, to taste (see Tip)
  • 1 tbsp water
  • 1 tbsp lemon juice
  • 5 ½ oz unsalted butter, room temperature, cut into cubes (½ in)
  • 3 egg yolks, from large eggs
  • 1 pinch salt, to taste
  • 1 pinch ground black pepper, to taste

Poached Eggs

  • 4 large eggs
  • 60 oz water
  • 1 ½ oz vinegar
  • 2 English muffins
  • 2 ½ - 3 ½ oz smoked salmon, cold smoked, sliced to serve (see Tip)
  • fresh chives, thinly sliced

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2175 kJ / 519.9 kcal
Proteine
17 g
Carboidrati
18.7 g
Grassi
42.2 g
Grassi saturi
23.3 g
Fibre
0.6 g
Sodio
415.3 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r790892