Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
TM6 TM5

Halibut and Potatoes with Tomato Sauce

4.5 (21 valutazioni )

Ingredienti

  • 28 oz potatoes, cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)
  • 1 oz olive oil, plus extra to grease
  • 24 - 42 oz halibut fillets (6 fillets 4-7 oz ea.)
    o 24 - 42 oz firm white fish fillets (6 fillets 4-7 oz ea.)
  • ½ tsp salt, plus extra to season, to taste
  • 5 oz onions, cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 3 ½ oz carrots, cut into pieces
  • 2 oz white wine (opzionale)
  • 15 oz tomatoes, cut into pieces
  • ½ tsp ground black pepper
  • 3 ½ oz water

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1484.7 kJ / 354.9 kcal
Proteine
35.7 g
Carboidrati
32.8 g
Grassi
9.5 g
Grassi saturi
1.8 g
Fibre
4.7 g
Sodio
341.7 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r91200