Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
TM6 TM5

Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce

3.7 (6 valutazioni )

Ingredienti

Broccoli and Potatoes

  • 21 oz broccoli, cut into florets
  • 25 oz water
  • ½ tsp salt
  • 18 oz potatoes, cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)

Cheese Sauce

  • 3 ½ oz blue cheese, cut into pieces
  • 1 oz all-purpose flour
  • 2 oz unsalted butter
  • 3 oz heavy whipping cream
  • ¼ tsp ground white pepper
  • 1 pinch ground nutmeg

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1832.2 kJ / 437.9 kcal
Proteine
13.4 g
Carboidrati
38.9 g
Grassi
27.3 g
Grassi saturi
16.9 g
Fibre
6.9 g
Sodio
648.6 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r91276