Dispositivi & accessori
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
Prep. 20min
Totale 30min
25 pieces
Ingredienti
-
fresh jalapeño chili stem and seeds removed1
-
red onion cut into pieces1 oz
-
cilantro leaves only4 sprigs
-
ground cumin⅛ tsp
-
paprika⅛ tsp
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh salmon fillets, skinless cut into pieces (¼ in.)9 oz
-
lime juice1 oz
-
avocado oil2 tsp
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)28 - 30 oz
-
avocado flesh only, cubed (¼ in.)½
-
Tabasco sauce (opzionale) to taste
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Proteine
3.2 g
Calorie
209 kJ /
49 kcal
Grassi
2.8 g
Fibre
0.5 g
Carboidrati
2.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Spanish Tapas
10 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Guacamole
5min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Steak Tartare
15min
Green Beans with Balsamic Pearl Onions
35min
Chicken and Avocado Arepas
1h
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Salmon Tartare
10min
Crispy Coconut Shrimp
20min
Tuna Tartare
40min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min