Dispositivi & accessori
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
Prep. 10min
Totale 35min
4 stuks
Ingredienti
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
bladspinazie , in diepgevroren blokjes140 g
-
kalkoenbout , in stukken (3 tot 5 cm)500 g
-
zout1 tl
-
ei , geklopt1
-
paneermeel50 g
-
extra vergine olijfolie30 - 50 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 stuk
Calorie
1230 kJ /
294 kcal
Proteine
36 g
Carboidrati
10.7 g
Grassi
12.2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Gevarieerd koken elke dag
52 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Nessuna valutazione
Taartje met chocolade-praliné
Nessuna valutazione
Ratatouille
40min
Gevulde groenten
1h 20min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Tex-mexburger
4h 25min
Quinoapuddings met frambozensaus
Nessuna valutazione
Suikerpasta
1h 10min
Paprika's in zoetzure saus
30min
Vegan moussaka
1h 50min
Garnituur van courgette
30min