Dispositivi & accessori
Greek Style Pork Stew
Prep. 20min
Totale 50min
4 portions
Ingredienti
-
water18 oz
-
salt1 ½ tsp
-
white basmati rice9 oz
-
onions quartered7 oz
-
red bell peppers quartered, seeds removed7 oz
-
olive oil1 oz
-
diced tomatoes (approx. 29 oz)1 can
-
paprika2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pork tenderloin cut into strips (½ in. x 1 in.)24 oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
48.1 g
Calorie
2420 kJ /
579 kcal
Grassi
14.7 g
Carboidrati
63.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Weekend Meals
16 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Corn and Bacon Chowder
1h 15min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Cod with Citrus Butter
50min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Teriyaki Chicken and Rice
40min
Rustic Potatoes with Chorizo
40min
Beef Stroganoff
40min
Beef Stroganoff
1h
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Spicy Pork with Tomatoes
35min
Basque Chicken
1h 10min