Dispositivi & accessori
Gluten free pasta
Prep. 30min
Totale 50min
4 portions
Ingredienti
-
lupin flour (see Tips)150 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting70 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt2 tsp
-
eggs2
-
water plus extra for boiling60 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
613.7 mg
Proteine
20.6 g
Calorie
1020.4 kJ /
243 kcal
Grassi
5.6 g
Fibre
8.9 g
Grassi saturi
1.4 g
Carboidrati
44.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1h 45min
Béarnaise sauce
10min
Chicken velouté meal
40min
Baking powder
5min
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free scones
30min
Brazilian cheese puffs
20min
Almond biscotti
3h 30min
Almond shortcrust pastry
35min
Gluten free pizza base
35min
Classic mushroom risotto
30min