Dispositivi & accessori
Hazlenut and Sunflower Spread
Prep. 5min
Totale 8h 10min
350 g
Ingredienti
-
water250 g
-
sunflower seeds100 g
-
blanched hazelnuts toasted200 g
-
fine sea salt (or see variation for sweet version)1 pinch
-
lemon juice only½
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 100 g
Proteine
14 g
Calorie
2327 kJ /
556 kcal
Grassi
53 g
Carboidrati
9 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
The Modern Vegetarian
60 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Mushroom Stroganoff
30min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Chickpea soup with spinach
40min
Watercress Cake
1h 10min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25min
St Patrick's Day Smoothie
5min
Noodle soup
35min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Green Tea Smoothie
10min
Coconut-Lime Rice Pudding With Caramelised Pineapple
45min
Sangria
10min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min