Dispositivi & accessori
Mini chicken pies
Prep. 30min
Totale 1h 20min
20 portions
Ingredienti
-
water500 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (4 x 4 cm)400 g
-
brown onion cut into halves80 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
salted butter40 g
-
plain flour40 g
-
full cream milk40 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ready-made puff pastry (see Tips)5 sheets
-
egg lightly beaten1
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
223.1 mg
Proteine
6.6 g
Calorie
821.3 kJ /
195.5 kcal
Grassi
11.5 g
Fibre
1.6 g
Grassi saturi
6.3 g
Carboidrati
15.9 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Hip Hip... Hooray!
85 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Aussie potato salad
1h 30min
Self-raising flour
5min
Pizza dough
1h
Basic muffin mix
30min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Rosemary meat pies
3h 30min
Pikelets
35min
Mac & cheese cups
1h 15min
Little lasagne cups
2h 50min
Too easy chocolate cake
50min
Three cheese spinach scrolls
2h 15min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min