Galantine van kip met dille-yoghurtsaus

Galantine van kip met dille-yoghurtsaus

4.0 1 valutazione
Prep. 25min
Totale 3h 25min
40 sneetjes

Ingredienti

Galantine van kip
  • paprikamengeling (bv. rood, groen, geel) in stukken
    150 g
  • ontvelde kippenborst in stukken (3-4 cm)
    300 g
  • kippenpootjes, ontveld, met been (van ong. 500 g kippenpootjes), ontveld, ontbeend, in stukken
    300 g
  • gemalen zwarte peper
    1 snuifje
  • groentezout huisgemaakt
    2 tl
    1 tl zout, plus 1 tl gemengde kruiden
  • water
    500 g
Dille-yoghurtsaus
  • verse dille enkel de blaadjes
    10 - 15 takjes
  • teentje knoflook
    1
  • volle yoghurt
    300 g
  • mayonaise
    50 g
  • zout
    2 snuifjes

Difficoltà

media


Valori nutritivi per 1 sneetje

Proteine 4 g
Calorie 140 kJ / 34 kcal
Grassi 2 g
Fibre 0.1 g
Carboidrati 1 g

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...