Dispositivi & accessori
Thai Peanut Crunch Salad
Prep. 15min
Totale 30min
6 portions
Ingredienti
-
peanuts roasted and salted5 oz
-
fish sauce2 oz
-
3 oz tamari saucesoy sauce3 oz
-
rice vinegar2 ½ oz
-
sesame oil1 tbsp
-
1 tbsp honeysugar1 tbsp
-
fresh ginger1 in.
-
freshly squeezed orange juice2 oz
-
freshly squeezed lime juice2 oz
-
water43 oz
-
dried rice noodles Thai8 oz
-
Lebanese cucumber diced (½ in.)½
-
red bell pepper diced (½ in.)½
-
iceberg lettuce head, shredded½
-
mangoes diced (½ in.)2
-
scallions thinly sliced4 - 6
-
cilantro chopped, to taste1 ½ - 2 bunches
-
fresh mint leaves chopped15 - 20
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1615.2 mg
Proteine
13.4 g
Calorie
1842.3 kJ /
440.3 kcal
Grassi
16.9 g
Fibre
10.7 g
Grassi saturi
2.1 g
Carboidrati
66.4 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Hearty Salads
10 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Simple Ideas
179 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Sesame Ginger Chicken with Zoodles
40min
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1h
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
45min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Moroccan Chicken Bowl
45min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Texas Coleslaw
15min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Chinese Chicken Salad
1h 30min
Chopped Asian Salad
20min